Antrenament personal

 

Antrenorul personal este un expert în domeniul său și, cu siguranță, va găsi formula potrivită ca scopul antrenamentului tău să fie atins!

De ce ai avea nevoie de un antrenor personal când te poți antrena de unul singur? Cu siguranță poți alege câteva antrenamente de pe internet și să le faci în fiecare zi în sală.

 

Mai mult ca sigur te afli printre cei care își pun aceste întrebări. Dar ce se întâmplă când au trecut deja câteva luni de când te-ai decis să vii pentru prima oară în sala de fitness și nu observi nici o modificare asupra corpului tău (sau una care nu te mulțumește)? Nu ai slăbit, nu ți-ai dezvoltat masă musculară, nici condiția fizică, echilibrul sau mobilitatea. Practic, ți-ai pierdut o oră pe zi, patru zile pe săptămână din timpul tău valoros, când ai fi putut petrece timpul făcând altceva.

 

Hai să aprofundăm puțin subiectul! Să zicem că vrei să scapi de ultimele 5-6 kilograme în plus pentru a te pregăti de sezonul de vară. Deși ai reușit să te apropii de țelul tău, niciodată nu ai reușit să înlături ultimul strat de țesut adipos care îți acoperă „pătrățelele”.

 

Aici intervine antrenorul personal împreună cu nutriționistul nostru. Ei te pot ajuta să alegi cea mai potrivită dieta pentru corpul tău, dar și adecvată pentru stilul tău de viață.

 

El te va ajuta prin alegerea exercițiilor potrivite pentru obiectivul tău, te va motiva în mod constant și îți va corecta felul în care faci exercițiile. Dacă îți dorești să slăbești vei avea nevoie de un antrenament solicitant atât pentru masă musculară precum și pentru sistemul tău cardio-vascular.

 

Antrenamentul cu un personal trainer va fi mult mai distractiv și timpul va trece altfel, o să fie o oază de relaxare în mijlocul unei zile pline de agitație.

Unde este sala?

Calea Chișinăului nr. 29, Iași, 700177, în incinta EGROS. Oferim parcare gratuită!