POWER YOUR LIFE!

Endorfine este locul unde mișcarea se transformă în starea ta de bine. Te așteptăm la antrenamente!

0742.279.106 Calea Chișinăului 29, Iași 700177; în incinta eGros Commercial Center Luni - Vineri: 7:00 - 23:00; Sâmbătă: 9:00 - 17:00; Duminică: 9:00 - 15:00
Follow Us
experiența endorfine

Descoperă experiența Endorfine

Când vine vorba de corpul tău, cea mai mare dorință este să fie într-o formă de invidiat. Nu există o rețetă standard, valabilă pentru toată lumea, ci fiecare din noi trebuie să fie mulțumit de felul în care arată.

Forma fizică perfectă este rezultatul unui stil de viață sănătos, combinat cu multă energie și exerciții fizice constante.

 

Cine suntem noi?

Endorfine este locul în care mișcarea se transformă în starea ta de bine.

Atunci când am pus bazele Endorfine, ne-am imaginat un spațiu unde să găsești toate resursele și suportul necesar pentru a evolua într-un mod armonios, atât la nivel fizic, cât și psihic.

Ce a rezultat este o sală de sport în care să-ți facă plăcere să revii de fiecare dată, iar mișcarea zilnică devine o un mod de viață. Cu o suprafață de peste 1300 mp pentru antrenamente, o saună cu o capacitate de 12 persoane și două saloane pentru masaj, la noi vei găsi toate condițiile necesare pentru a te bucura de sport.

 

De ce Endorfine?

Endorfine dispune de tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate, formă fizică și aspect plăcut.

Poți opta pentru antrenamente de grup sau individuale și, totodată, poți lucra și pe cont propriu. Ia-ți doza zilnică de endorfine prin exerciții de fitness, cardio sau aerobic. Totodată, relaxează-te la saună după antrenamentele solicitante.

Echipamentele profesionale și antrenorii cu experiență sunt gata să te întâmpine așa cum se cuvine.

 

Vino să ne descoperi

Abordarea noastră este centrată pe fiecare persoană ce ne trece pragul, pe stările și nevoile individuale. Cu toții ne dorim să devenim mereu mai buni, iar sportul ne poate ajuta să progresăm în acest sens.

De aceea, la Endorfine oferim servicii de calitate și încredere clienților noștri. Vino să ne descoperi pentru a obține corpul la care visezi, o formă fizică bună și un mod de viață sănătos.

Fii mereu în formă cu Endorfine

Sportul este util nu doar pentru sănătate, ci și pentru starea ta de bine.

Call Now Button