POWER YOUR LIFE!

Endorfine este locul unde mișcarea se transformă în starea ta de bine. Te așteptăm la antrenamente!

0742.279.106 Calea Chișinăului 29, Iași 700177; în incinta eGros Commercial Center Luni - Vineri: 7:00 - 23:00; Sâmbătă: 9:00 - 17:00; Duminică: 9:00 - 15:00
Follow Us
Image Alt

Aerobic

Transformă mișcarea în plăcere

Aerobic

Antrenamentele aerobice conțin o serie de exerciții de tip cardio ce contribuie la oxigenarea întregului corp și la menținerea tonusului organismului. Acestea sunt recomandate atât pentru menținerea formei fizice, cât și pentru îmbunătățirea stării generale a corpului.
Prin intermediul exercițiile aerobice, corpul capătă rezistență și flexibilitate. În plus, antrenamentele de acest tip îți vor oferi un boost de energie pozitivă, datorat endorfinelor pe care corpul le eliberează. Câteva dintre beneficiile aerobicului sunt:

Dezvoltarea și păstrarea condiției fizice optime

Creșterea forței musculare

Întărirea și protejarea sistemului osos

Prevenirea afecțiunilor inimii

Obținerea unei stări de bine

Reducerea anxietății și prevenirea depresiei

De ce facem exerciții aerobice? Pentru că ne face inima și plămânii să lucreze mai bine, ceea ce forțează mai mult oxigen în plămâni și în fluxul de sânge.

Tipuri de antrenamente aerobic

Step Aerobic este un antrenament cu intensitate ridicată, ce combină exercițiile cardio cu greutățile.

HIIT presupune o serie de exerciții de scurtă durată, dar cu o intensitate foarte mare.

Pilates este o activitate care antrenează atât trupul, cât și mintea, prin exerciții bazate pe respirație și concentrare.

Beneficii pentru organism,
încântare pentru suflet

Aerobicul este mai mult decât un simplu tip de antrenament: este un mod prin care sportul devine o activitate plăcută, distractivă și surprinzătoare. Exercițiile aerobice îți pun întreg corpul în mișcare și ajută la oxigenarea acestuia. De asemenea, acestea au o serie de consecințe pozitive pentru viața ta, cum ar fi:

Îmbunătățirea rezistenței corpului

01

Datorită efectelor pe care exercițiile aerobice le au la nivelul inimii și plămânilor, rezistența corpului la efort va crește considerabil. În plus, aerobicul te va ajuta să îți îmbunătățești flexibilitatea, precum și forța musculară.

Eliminarea grăsimii nedorite

02

Știm cu toții cât de neplăcute sunt depozitele de grăsime din anumite zone ale corpului. Acestea pot fi eliminate prin intermediul antrenamentelor constante de aerobic. În plus, prin favorizarea arderilor de grăsimi, aerobicul joacă un rol important în prevenirea depunerilor de colesterol.

Îmbunătățirea circulației periferice

03

Ai mâinile și picioarele reci în majoritatea timpului? Antrenamentele de aerobic te pot ajuta să rezolvi această problemă. Acestea accelerează circulația sângelui, care va parcurge mai bine zonele periferice ale corpului. De asemenea, corpul tău se va oxigena mult mai rapid în timpul antrenamentelor.

Creșterea stimei de sine

04

De cele mai multe ori, aspectul nostru exterior ne produce îndoieli și chiar anxietate. Pe lângă beneficiile vizibile ale exercițiilor aerobice de îmbunătățire a formei fizice, acestea ne fac să avem mai multă încredere în noi. Acest beneficiu este datorat și endorfinelor eliberate în timpul antrenamentelor, care ne ajută să ne relaxăm și să fim mai fericiți.

CEL MAI BUN MOMENT SĂ
ÎNCEPI ANTRENAMENTELE ESTE ACUM

Te așteptăm să descoperi bucuria mișcării alături de noi la antrenamentele de aerobic.

Galerie foto sală

Event Hours(2)

  • Luni

    17.00 - 18.00

    Step Aerobic

  • Marți

    17.00 - 18.00

    HIIT

1300
metri pătrați

La Endorfine, vei găsi o sală de sport spațioasă și aerisită.

5
antrenori

Îți punem la dispoziție unii dintre cei mai profesioniști traineri din oraș.

16
ore program

Sala este deschisă în intervalul 7:00 - 23:00, pentru a-ți asigura timpul necesar pentru antrenamente.

50
echipamente

Sala este dotată cu o varietate de echipamente care te pot ajuta să obții forma dorită.

De ce să faci aerobic la Endorfine

Motivele sunt multiple, dar așteptăm să le descoperi tu pe toate. 😊

Condiții de antrenament

Atunci când am creat Endorfine, ne-am dorit să îți oferim cadrul optim pentru a transforma sportul într-o activitate pe care o vei îndrăgi. Tocmai de aceea, la noi vei găsi:

Spațiu generos, cu o suprafață totală de peste 1300 mp;

Echipamente de fitness de top, de la biciclete până la sisteme de ridicare a greutăților;

Antrenori dedicați și bine pregătiți.

Locația sălii

Sala Endorfine este situată în centrul comercial eGros, iar accesul se face prin intermediul intrării H. Din postura de client al sălii, vei avea acces la parcarea centrului, așa că nu trebuie să îți faci probleme legate de mijlocul de transport.

Program extins

Știm cât de dificil este să îți faci timp în programul zilnic pentru antrenamente. Din acest motiv, Endorfine are un program extins, pentru ca fiecare client să găsească timpul potrivit pentru activitatea zilnică. Astfel, sala noastră este deschisă în următoarele intervale:

LUNI – VINERI: 07:00 – 23:00;

SÂMBĂTĂ: 07:00 – 17:00;

DUMINICĂ: 07:00 – 15:00.

Fii mereu în formă cu Endorfine

Sportul este util nu doar pentru sănătate, ci și pentru starea ta de bine.

Call Now Button