logo endorfine

POWER YOUR LIFE!

Endorfine este locul unde miscarea se transforma in starea de bine. Te asteptam la antrenamente!

 

0742 279 106 Calea Chisinaului 29, Iasi, in incinta eGros Comercial Center Luni - Vineri: 07:00 - 23:00, Sambata: 09:00 - 17:00, Duminica: 09:00 - 15:00
URMARESTE-NE
Image Alt

Cardio

Cardio

Antrenamentele cardio sunt reprezentate de acele exercitii care folosesc grupele musculare mari ale corpului si cresc pulsul cardiac. Ele sunt una dintre alegerile preferate ale persoanelor ce isi doresc sa slabeasca rapid, precum si a celor ce isi doresc cresterea masei musculare.

Acestea nu sunt, insa, singurele beneficii ale exercitiilor cardio. Asa cum o spune si numele, cardio are un rol important in sanatatea inimii in a intregului sistem sanguin. De asemene, alte beneficii ale acestor antrenamente sunt:

logo endorfine
POWER YOUR LIFE!

Endorfine este locul unde miscarea se transforma in starea ta de bine. Te asteptam la antrenamente!

pune-ti inima in miscare la Endorfine

Indiferent de tipul de exercitii cardio pe care alegi sa le realizezi, corpul tau iti va multumi cu siguranta. Iata principalele beneficii ale acestui tip de antremanet:

arderea grasimilor corporale

Prin faptul ca pune sangele in miscare, cardio are un rol principal in procesul de slabire. Exercitiile cardio iti fac corpul sa transpire, ceea ce ajuta si la eliminarea toxinelor din organism.

cresterea masei musculare

Legatura dintre cardio si cresterea masei musculare este oarecum controversata. Cu toate acestea studiile realizate in aceasta directie demonstreaza ca realizarea unor exercitii cardio inainte de antrenamentele cu greutati vor accelera procesul de crestere in masa musculara.

sanatatea inimii si plamanilor

Inima este tot un muschi, motiv pentru care ea trebuie antrenata pentru a fi sanatoasa. In plus antrenamentele de tip cardio au beneficii insemnate si asupra sistemului respirator, precum si a celui imunitar.

flexibilitatea sporita a articulatiilor

Una dintre principalele problem ale sedentarismului pe care il practicam sta in reducerea mobilitatii corpului. Daca te confrunti cu dureri de articulatii sau sentimentul ca acesrtea sunt intepenite, exercitiile cardio cu impact redus te pot ajuta sa le tratezi.

a fi in forma este un stil de viata

Te asteptam sa descoperi bucuria miscarii alaturi de noi.

GALERIE FOTO SALA