logo endorfine

POWER YOUR LIFE!

Endorfine este locul unde miscarea se transforma in starea de bine. Te asteptam la antrenamente!

 

0742 279 106 Calea Chisinaului 29, Iasi, in incinta eGros Comercial Center Luni - Vineri: 07:00 - 23:00, Sambata: 09:00 - 17:00, Duminica: 09:00 - 15:00
URMARESTE-NE
fitness

Fitness

FITNESS

Daca esti in cautarea unei activitati care sa-ti ofere energie si motivatie, fitness-ul va fi, cu siguranta, prietenul tau cel mai bun. 

Antrenamentele pe care ti le oferim la sala de fitness Endorfine te vor ajuta sa gasesti echilibrul dintre efortul fizic si starea de bine a organismului tau.

Activitatile de fitness cuprind o gama variata de exercitii, grupate in functie de obiectivul pe care vrei sa il obtii.

logo endorfine
POWER YOUR LIFE!

Endorfine este locul unde miscarea se transforma in starea ta de bine. Te asteptam la antrenamente!

" FITNESS-UL ESTE UN MOD DE VIATA PENTRU OMUL MODERN. "

CE POTI OBTINE PRIN FITNESS

Credem ca sportul ne face nu doar mai puternici ci si oameni mai buni. Prin intermediul activitatilor de fitness, corpul tau va dobandi mobilitate, iar sufletul fericire. Iata cateva dintre cele mai importante beneficii ale fitness-ului:

optimizarea conditie fizice

Fie ca vorbim despre flexibilitate, forta sau rezistenta, fitness-ul te ajuta sa le obtii pe toate. Exercitiile fizice pe care le realizam in cadrul sedintelor de fitness antreneaza toate partile corpului. Astfel te vei bucura de un tonus muscular imbunatatit si un organism mai viguros.

Buna functionare a organismului

Pe langa starea de bine oferita de antrenamente, intregul tau corp se va bucura de beneficii. Fitness-ul ajuta la functionarea optima a sistemului cardio-vascular, a celui respirator si chiar a sistemului imunitar.

antrenor

Obtinerea formei dorite

Majoritatea persoanelor incep sa faca sport atunci cand marimea hainelor preferate nu li se mai potriveste. Fitness-ul este o modalitate de a renunta la kilogramele nedorite intr-un mod sanatos si pe termen lung. Acesta te va ajuta sa arati mai bine si sa ai mai multe incredere in aspectul tau exterior.

optimizarea starii de spirit

Cine ar fi crezut ca o activitate care consuma energie te poate ajuta sa te simti mai relaxat si plin de viata ca oricand? Activitatile de fitness sunt o sursa importanta de #endorfine, responsabile pentru sentimentul de fericire pe care il vei trai in urma antrenamentelor. De asemenea, este demonstrat faptul ca sportul ajuta la eliminarea stresului si la concentrare.

ia-ti portia zilnica de endorfine!

Descopera beneficiile unei vieti active cu ajutorul antrenamentelor noastre.

GALERIE FOTO SALA

metri patrati
La Endorfine vei gasi o sala de sport spatioasa si aerisita
antrenori
Iti punem la dispozitie unii dintre cei mai profesionisti traineri din oras.
Ore program
Sala este deschisa in intervalul 07:00 - 23:00, pentru a-ti asigura timpul necesar pentru antrenamente
Echipamente
Sala este dotata cu o varietate de echipamente care te pot ajuta sa obtii forma dorita.

de ce sa faci fitness la
endorfine

Motivele sunt multiple, dar asteptam sa le descoperi tu pe toate.

Conditii de antrenament

Atunci cand am creat Endorfine, ne-am dorit sa iti oferim cadrul optim pentru a transforma sportul intr-o activitate pe care o vei indragi. Tocmai de aceea la noi vei gasi:

Spatiu generos cu o suprafata totala de peste 1300mp;

Echipamente de fitness de top de la biciclete pana la sisteme de ridicare a greutatilor;

Antrenori dedicati si bine pregatiti.

Locatia salii

Sala Endorfine este situata in centrul comercial eGros iar accesul se face prin intermediul intrarii H. Din postura de client al salii, vei avea acces la parcarea centrului, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme legate de mijlocl de transport.

program de weekend

Stim cat de dificil este sa iti faci timp in programul zilnic pentru antrenamente. Din acest motiv, Endorfine are si program de weekend, pentru ca fiecare client sa gaseasca timpul potrivit pentru activitatea preferata. Astfel sala noastra este deschisa in urmatoarele intervale:

Sambata: 07:00 - 17:00

Duminica: 07:00 - 15:00