logo endorfine

POWER YOUR LIFE!

Endorfine este locul unde miscarea se transforma in starea de bine. Te asteptam la antrenamente!

 

0742 279 106 Calea Chisinaului 29, Iasi, in incinta eGros Comercial Center Luni - Vineri: 07:00 - 23:00, Sambata: 09:00 - 17:00, Duminica: 09:00 - 15:00
URMARESTE-NE
Image Alt

Sauna

sauna

Sauna

Sauna este unul dintre ritualurile de relaxare apreciate dintotdeauna. Datorita efectelor deosebite pe care la are asupra pielii si sanatatii intregului organism, aceasta este utilizata de barbati si femei din toata lumea.

La Endorfine poti redefini relaxarea in cadrul saunei uscate pe care ti-o pune la dispozitie. Temperatura ridicata si umiditatea din interiorul acesteia iti vor aduce beneficii precum:

logo endorfine
POWER YOUR LIFE!

Endorfine este locul unde miscarea se transforma in starea ta de bine. Te asteptam la antrenamente!

Nu este egoist sa te iubesti, sa ai grija de tine si sa faci din fericirea ta o prioritate. Este necesar.

Descopera beneficiile saunei

Sauna uscata foloseste temperatura ridicata si umiditatea din incapere pentru a-ti oferi o serie de beneficii importante asupra sanatatii si starii tale. Daca de cele mai multe ori sauna este privita ca o modalitate de relaxare, aceasta are si beneficii importante la nivelul corpului:

Optimizarea gradului de
hranire a pielii

01

Temperatura ridicata din cadrul saunei determina dilatarea vaselor sanguine, ceea ce determina deschiderea vaselor de sange ce hranesc intens pielea. Din acest motiv, sauna te poate ajuta sa obtii o piele mai frumoasa si un ten mai luminos.

Accelerarea procesului de
slabire

02

Prin efectul de accelerare a metabolismului si de eliminare a toxinelor nedorite din organism, sauna te poate ajuta sa slabesti mai rapid. Bineinteles este important ca sedintele sa fie constante pentru a observa rezultate semnificative.

Ameliorarea durerilor articulare
si musculare

03

Ce poate fi mai placut decat un moment de respiro dupa un antrenament solicitant? Sauna poate ajuta la relaxarea muschilor si reducerea durerilor. De asemenea, aceasta previne aparitia febrei musculare.

Cresterea calitatii somnului

04

Aerul cald din interiorul saunei uscate te ajuta la eliberarea de endorfine, ceea ce te va face sa te simti mai fericit. In plus, efectul calmant al acestei substante te va ajuta sa dormi mai bine si sa previi insomniile provocate de stres.

sanatate. forta. flexibilitate. rezistenta. fericire.

Redefineste-ti obiectivele legate de aspectul tau cu ajutorul Endorfine.

GALERIE FOTO SALA

metri patrati
La Endorfine vei gasi o sala de sport spatioasa si aerisita
antrenori
Iti punem la dispozitie unii dintre cei mai profesionisti traineri din oras.
Ore program
Sala este deschisa in intervalul 07:00 - 23:00, pentru a-ti asigura timpul necesar pentru antrenamente
Echipamente
Sala este dotata cu o varietate de echipamente care te pot ajuta sa obtii forma dorita.

de ce sa faci fitness la
endorfine

Motivele sunt multiple, dar asteptam sa le descoperitu pe toate.

Conditii de antrenament

Atunci cand am creat Endorfine, ne-am dorit sa iti oferim cadrul optim pentru a transforma sportul intr-o activitate pe care o vei indragi. Tocmai de aceea la noi vei gasi:

Spatiu generos cu o suprafata totala de peste 1300mp;

Echipamente de fitness de top de la biciclete pana la sisteme de ridicare a greutatilor;

Antrenori dedicati si bine pregatiti.

Locatia salii

Sala Endorfine este situata in centrul comercial eGros iar accesul se face prin intermediul intrarii H. Din postura de client al salii, vei avea acces la parcarea centrului, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme legate de mijlocl de transport.

program extins

Stim cat de dificil este sa iti faci timp in programul zilnic pentru antrenamente. Din acest motiv, Endorfine are un program extins, pentru ca fiecare client sa gaseasca timpul protrivit pentru activitatea zilnica Astfel sala noastra este deschis in urmatoarele intervale:

Luni - Vineri: 07:00 - 23:00

Sambata: 07:00 - 17:00

Duminica: 07:00 - 15:00