logo endorfine

POWER YOUR LIFE!

Endorfine este locul unde miscarea se transforma in starea de bine. Te asteptam la antrenamente!

 

0742 279 106 Calea Chisinaului 29, Iasi, in incinta eGros Comercial Center Luni - Vineri: 07:00 - 23:00, Sambata: 09:00 - 17:00, Duminica: 09:00 - 15:00
URMARESTE-NE
fitness

Aerobic

aerobic

Antrenamentele aerobice contin o serie de exeritii de tip cardio ce contribuie la exigenarea intregului corp si la mentinerea tonusului organismului. Acestea sunt recomandate atat pentru mentinerea formei fizice, cat si pentru imunatatirea starii generale a corpului. Prin intermediul exercitiilor aerobice, corpul capata rezistenta si flexibilitate. In plus antrenamentele de acest tip iti vor oferi un boost de energie pozitiva, datorat endorfinelor pe care corpul le elibereaza. Cateva dintr beneficiile aerobicului sunt:

logo endorfine
POWER YOUR LIFE!

Endorfine este locul unde miscarea se transforma in starea ta de bine. Te asteptam la antrenamente!

de ce sa facem exercitii aerobice? pentru ca ne face inima si plamanii sa lucreze mai bine, ceea ce forteaza mai mult oxigen in plamani si in fluxul de sange.

tipuri de antrenamente aerobic

Beneficii pentru organism, incantare pentru suflet

Aerobicul este mai mult decat un simplu tip de antrenament, este un mod prin care sportul devine o activitate placuta, distractiva si surprinzatoare. Exercitiile aerobice iti pun intregul corp in miscare si ajuta la oxigenarea acestuia. De asemenea, acestea au o serie de consecinte pozitive pentru viata ta, cum ar fi:

imbunatatirea rezistentei corpului

01

Datorita efectelor pe care exercitiile aerobice le au la nivelul inimii si plamanilor, rezistenta corpului la efort va creste considerabil. In plus, aerobicul te va ajuta sa iti imbunatatesti flexibilitatea, precum si forta musculara.

eliminarea grasimii nedorite

02

Stim cu totii cat de neplacute sunt depozitele de grasime din anumite zone ale corpului. Acestea pot fi eliminate prin intermediul antrenamentelor constante de aerobic. In plus, prin favorizarea aerderilor de grasimi, aerobicul joaca un rol important in prevenirea depunerilor de colesterol.

imbunatatirea rcirculatiei periferice

03

Ai mainile si picioarele reci in majoritatea timpului? Antrenamentele de aerobic te pot ajuta sa rezolvi aceasta problema. Acestea accelereaza circulatia sangelui, care va parcurge mai bine zonele periferice ale corpului. De asemenea, corpul tau se va oxigena mult mai rapid in timpul antrenamentelor.

Cresterea stimei de
sine

04

De cele mai multe ori, aspectul nostru exterior ne produce indoieli si chiar anxietate. Pe langa beneficiile vizibile ale exercitiilor aerobice de imbunatatire a formei fizice, acestea ne fac sa avem mai mult incredere in noi. Acest beneficiu este datorat endorfinelor eliberate in timpul antrenamentelor, care ne ajuta sa ne relaxam si sa fim mai fericiti.

Cel mai bun moment sa incepi antrenamentele este acum

Te asteptam sa descoperi bucuria miscarii alaturi de noi la antrenamentele de aerobic.

GALERIE FOTO SALA

Program Antrenamente

Luni

17:00 – 18:00

Step Aerobic

Marti

17:00 – 18:00

HIIT

metri patrati
La Endorfine vei gasi o sala de sport spatioasa si aerisita
antrenori
Iti punem la dispozitie unii dintre cei mai profesionisti traineri din oras.
Ore program
Sala este deschisa in intervalul 07:00 - 23:00, pentru a-ti asigura timpul necesar pentru antrenamente
Echipamente
Sala este dotata cu o varietate de echipamente care te pot ajuta sa obtii forma dorita.

de ce sa faci fitness la
endorfine

Motivele sunt multiple, dar asteptam sa le descoperi tu pe toate.

Conditii de antrenament

Atunci cand am creat Endorfine, ne-am dorit sa iti oferim cadrul optim pentru a transforma sportul intr-o activitate pe care o vei indragi. Tocmai de aceea la noi vei gasi:

Spatiu generos cu o suprafata totala de peste 1300mp;

Echipamente de fitness de top de la biciclete pana la sisteme de ridicare a greutatilor;

Antrenori dedicati si bine pregatiti.

Locatia salii

Sala Endorfine este situata in centrul comercial eGros iar accesul se face prin intermediul intrarii H. Din postura de client al salii, vei avea acces la parcarea centrului, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme legate de mijlocl de transport.

program de weekend

Stim cat de dificil este sa iti faci timp in programul zilnic pentru antrenamente. Din acest motiv, Endorfine are si program de weekend, pentru ca fiecare client sa gaseasca timpul potrivit pentru activitatea preferata. Astfel sala noastra este deschisa in urmatoarele intervale:

Sambata: 07:00 - 17:00

Duminica: 07:00 - 15:00